Pogosta vprašanja

Nekaj najpogostejših vprašanj naših strank:
Če imaš kakršnokoli drugo vprašanje nam piši na info.nyc.gym@gmail.com.

Potrebuješ pomoč?

Če imaš kakršnokoli težavo ob nakupu ali pa nam bi rad postavil katero drugo vprašanje, izpolni obrazec, do katerega dostopaš s klikom na gumb "KONTAKTIRAJ NAS"

Odgovorili ti bomo v najhitrejšem možnem času.

Osnovna vprašanja

V ponudbi imamo vse vrte fitnes kart (dnevna, mesečna neomejena, dijaška neomejena, 4 mesečna, 6 mesečna, letna) CFT program, semi trenerstvo pod nadzorom osebnega trenerja, individualni trening z osebnim trenerjem, kakor tudi program skupinskih funkcionalnih vadb po stalnem urniku ter paket programa osebnega trenerstva CFT KIDS za otroke.

Cenik vseh programov in storitev si oglejte TUKAJ
Ob vpisu na recepciji najprej izpolnite vpisni list z osnovnimi podatki, potem pa skupaj izberemo karto, ki je najbolj primerna vašim željam. Mladi, ki še niso dopolnili 16 let, morajo ob vpisu priti v spremstvu odgovorne osebe, ki podpiše izjavo o uporabi fitnesa na lastno odgovornost.
Ne, enkratni obisk (dnevna karta) je 10€.
NYC GYM fitnes center sodeluje s kar 6 različnimi podjetji, kjer vam je kot član športnega društva podjetja priznan določen % popust na nakup fitnes karte. Podjetja s katerimi sodelujemo so:

Športno društvo Premogovnik Velenje

Športno društvo TEŠ

Društvo za rekreacijo Gorenje

Sindikat Mestne občine Velenje

ŠŠK (Šaleški študentski klub)

Športno društvo Komunalno podjetje Velenje

Za uveljavljanje popusta je potrebno odvisno od pogojev podjetja s člansko izkaznico ali izdano napotnico podjetja dokazati članstvo, ki je pogoj za priznanje popusta za nakup karte.

Da, kar pomeni, da vam ni treba čakati na začetek meseca, saj vse mesečne karte veljajo 30 dni od dneva nakupa. Po dogovoru je možno, da karta začne veljati od dogovorjenega datuma/prvega obiska.
Karto se da zamrzniti za 1 mesec samo ob sklenitvi letne pogodbe. Mesečne karte je mogoče zamrzniti/ podaljšati veljavnost za do 7 dni, vendar to ne velja za AKCIJSKE cene kart (karte, ki so bile kupljene v sklopu akcij ali članskih ugodnosti, kjer je bil priznan popust ob nakupu).
Kupljena fitnes karta je neomejena in kot stranka niste časovno omejeni s številom obiskov v dnevu ali časovnim trajanjem obiska fitnesa tistega dne. Karto se lahko uporabi večkrat dnevno za obisk fitnes centra. V ceno karte je všteta uporaba fitnes centra (1500m2), vseh pripomočkov in naprav ter uporaba tušev in parkirišča pred fitnes centrom.
V fitnesu je obvezna uporaba brisače (možna je izposoja na recepciji za 1€). Poleg tega potrebujete čisto obutev, športno opremo in steklenico vode ali druge tekočine.

CFT program osebnega trenerstva

Na voljo imamo različne pakete, ki se razlikujejo v zakupljenem številu terminov/ treningov z osebnim trenerjem. Vsi paketi pa vsebujejo: zakupljeno število treningov z osebnim trenerjem, prehransko svetovanje in mesečni plan prehrane, meritve in analizo telesne sestave, neomejen vstop v fitnes, svetovanje in podporo naše ekipe.
Vsakemu novemu članu nudimo na voljo brezplačni predstavitveni trening (CFT TESTER), kjer se izvede trening z osebnim trenerjem, ki traja eno uro in nato sledi kratka predstavitev našega programa in hkrati odgovorimo še na vsa morebitna vprašanja. Za rezervacijo termina nas lahko pokličete na 031 499 129.
Da, ponujamo Semi-privat treninge za skupine do 5 oseb, na voljo so pa tudi individualni treningi (1 na 1).
Nisi našel odgovora na svoje vprašanje? Kontaktiraj nas