"Ne čakajte na spremembe, ustvarite jih sami z nami - prijavite se na trening osebnega trenerstva!"

EKIPA NYC GYM

CFT PROGRAM

CFT program osebnega trenerstva je namenjen posameznikom, ki si želijo izboljšati svojo fizično pripravljenost, zdravje, samopodobo ali doseči specifične cilje, kot so izguba telesne teže, povečanje mišične mase, izboljšanje kondicije. Osebni trenerji so strokovnjaki na področju fitnesa, prehrane in zdravja ter vam lahko pomagajo pri oblikovanju prilagojenega načrta vadbe in prehrane, ki bo ustrezal vašim ciljem, zmožnostim in življenjskemu slogu. Program osebnega trenerstva vključuje treninge v fitnesu, kjer vam osebni trener pomaga pri izvajanju vaj, spremlja vaš napredek in prilagaja vadbo vašim potrebam. Poleg tega vam osebni trener lahko svetuje glede prehrane, zdravstvenih težav, motivacije in ciljev ter vam pomaga oblikovati zdrav življenjski slog.

CFT program osebnega trenerstva je primeren za vse, ki si želijo izboljšati svoje zdravje, fizično pripravljenost ali doseči specifične cilje. CFT program je že pomagal mnogim posameznikom doseči svoje cilje in izboljšati svoje življenje. Ne glede na to ali želite trenirati zgodaj zjutraj, ali morda pozno zvečer ali če imate nepredvidljiv urnik in si preprosto želite več svobode pri načrtovanju svojega treninga vam naš urnik to omogoča. V CFT programu lahko z osebnim trenerjem trenirate kar 14 ur na dan, od ponedeljka do petka 05.00-21.00, ter soboto od 8.00-12.00. Ker se zavedamo, da življenje ni vedno predvidljivo in da se lahko načrti hitro spremenijo vam naš fleksibilen urnik omogoča, da v primeru odpovedi termina, le-tega prestavite na naslednji dan ali dan po vaši izbiri, brez dodatnih skrbi, da bi morebiten termin izgubili. Ne čakajte, pridružite se nam danes in začnite trenirati po svojem urniku! 

KAJ PROGRAM VKLJUČUJE?

Trening z licenciranim osebnim trenerjem

Trening z licenciranim osebnim trenerjem je program vadbe, ki ga pripravi in vodi usposobljen strokovnjak za fitnes. Trening se prilagodi posameznikovim potrebam, ciljem in zmožnostim ter vključuje različne vrste vaj, kot so kardio vadba, vadba z utežmi, funkcionalna vadba, raztezne vaje itd. Cilj treninga z osebnim trenerjem je doseči želeno telesno kondicijo, izboljšati zdravje, pridobiti na mišični masi ali izgubiti telesno težo.

Mesečni plan prehrane

Mesečni plan prehrane CFT osebnega trenerstva je načrt, ki ga pripravi licencirana prehranska svetovalka in vsebuje smernice ter jedilnik za obdobje enega meseca. Ta načrt je prilagojen posameznim potrebam in ciljem ter vključuje nasvete o zdravi prehrani, izbiri pravih obrokov in prigrizkov, ter priporočila za nadomestke obrokov. Namen mesečnega načrta prehrane je pomagati strankam pri doseganju njihovih ciljev glede zdravja in počutja ter izboljšati njihove prehranske navade. Dokler je stranka aktivna pri obiskovanju programa, prejema jedilnike na mesečni ravni.

Prehransko svetovanje

Individualno prehransko svetovanje je proces, v katerem vam naša prehranska svetovalka pomaga pri doseganju ciljev glede zdrave prehrane in boljšega počutja. V okviru individualnega prehranskega svetovanja oceni prehranske navade posameznika, njegovo fizično aktivnost, zdravstvene težave in cilje ter na podlagi tega pripravi prilagojen prehranski načrt. Poleg tega lahko posamezniku svetuje tudi o izbiri primerne prehrane glede na njegove posebne potrebe ali zdravstvene težave, kot je na primer intoleranca na hrano, celiakija ali sladkorna bolezen. Namen individualnega prehranskega svetovanja je pomagati posameznikom pri doseganju bolj zdravega načina prehranjevanja ter izboljšati njihovo zdravje in počutje.

Meritve in analiza telesne sestave

V programu CFT uporabljamo Tanita tehtnico, ki je napredna tehtnica, in omogoča meritve telesne sestave, kot so telesna teža in maščoba, mišična masa, kostna masa, voda v telesu in indeks telesne mase, viscelarna maščoba, biološka starost ipd. Meritve se izvajajo s pomočjo električnega impulza, ki ga pošlje skozi telo. Analiza telesne sestave lahko pomaga pri načrtovanju prehrane in vadbe ter spremljanju napredka pri dosegu ciljev telesne teže, forme in motivacije. Napredek spremljamo na ravni dveh tednov ali na mesečni ravni odvisno od dogovora.

Neomejen vstop v fitness

Pri obiskovanju programa osebnega trenerstva imate neomejen dostop do fitnesa med vašimi treningi z osebnim trenerjem. To pomeni, da lahko obiščete fitnes kadarkoli želite in vadite samostojno med vašimi treningi s trenerjem. To je odlična možnost za tiste, ki želijo imeti podporo osebnega trenerja in hkrati pridobiti neomejen dostop do fitnesa, da lahko vadijo tudi samostojno v dneh ko nimajo rezervirane ure z osebnim trenerjem.

Svetovanje pri uporabi prehranskih dodatkov

Pričetek programa CFT osebnega trenerstva je lahko primeren čas za razmislek o uporabi prehranskih dodatkov. Prehranski dodatki lahko pomagajo pri doseganju boljših rezultatov in izboljšanju zdravja, vendar je pomembno, da se posameznik pred uporabo posvetuje s strokovnjakom za prehrano. Nekateri prehranski dodatki lahko pomagajo pri obnavljanju mišic in izboljšanju vzdržljivosti med treningom. Drugi prehranski dodatki, kot so vitamini in minerali, lahko pomagajo pri povečanju energije in izboljšanju imunskega sistema. Vendar pa prehranski dodatki ne smejo nadomestiti uravnotežene prehrane. Ključno je, da posameznik uživa raznoliko in uravnoteženo prehrano ter se redno ukvarja s telesno aktivnostjo. V naši NYC SHOP trgovini vam bodo sigurno svetovali tako, da bo najbolje za vas, saj posredujemo pri prodaji le najboljše kakovosti izdelkov svetovno priznanih znamk.

Motivacija in podpora ekipe

Motivacija in podpora ekipe osebnih trenerjev sta ključna elementa za dosego ciljev posameznikov. Osebni trenerji vam nudijo strokovno svetovanje in motivacijo, ki pomaga posameznikom doseči boljše rezultate. Poleg tega lahko podpora ekipe osebnih trenerjev zagotavlja tudi pozitivno vzdušje in občutek pripadnosti skupnosti, kar lahko prispeva k boljšemu počutju posameznika. Osebni trenerji nudijo motivacijo na različne načine, na primer s postavljanjem izzivov, spodbujanjem doseganja manjših ciljev in dajanjem pohval za dosežene uspehe. Hkrati vam ponudijo tudi podporo v obliki nasvetov o prehrani, vadbi in načinih obvladovanja stresa.

Udeležba na NYC GYM dogodkih

Kot fitnes skupnost se trudimo, da naši člani ne bi bili omejeni samo na vadbene ure v fitnes centru, zato organiziramo različne dogodke, ki so namenjeni spodbujanju zdravega načina življenja in druženju. Ti dogodki vključujejo: Skupinske vadbe na prostem, kot so boot campi, pohodi, ki so namenjene spodbujanju vadbene discipline in druženju med člani skupnosti. Skupinske vadbe na prostem so odlična priložnost za vadbo v naravi in spoznavanje novih ljudi. Družabni dogodki: Organiziramo tudi različne družabne dogodke, kot so pikniki, zabave, izleti, kjer se člani skupnosti lahko družijo in spodbujajo druge v zdravem življenjskem slogu. Ti dogodki so odlična priložnost za sprostitev in spoznavanje novih ljudi v prijetnem okolju. Delavnice in predavanja: Organiziramo delavnice in predavanja, ki pokrivajo različna področja zdravega načina življenja, kot so prehrana, vadba, psihološka podpora, ki članom skupnosti omogočajo dodatna znanja na različnih področjih.

Popust za nakupe v trgovini NYC SHOP NUTRITION

Kot člani našega fitnesa vam ponujamo dodatno prednost pri nakupu športne prehrane. Naš fitnes ima trgovino s športno prehrano NYC SHOP Nutrition v Mercator centru, kjer lahko najdete najbolj priljubljene in učinkovite prehranske dodatke za izboljšanje vaših treningov in dosego vaših ciljev. Kot član fitnesa NYC GYM lahko pri nakupu športne prehrane pri nas uveljavljate popust. Popust vam omogoča, da lahko pri nakupu športne prehrane pri nas privarčujete denar in si tako lahko privoščite več kakovostnih prehranskih dopolnil, ki vam bodo pomagali doseči boljše rezultate. Naša trgovina s športno prehrano vam lahko svetuje o najbolj primernih prehranskih dopolnilih glede na vaše cilje in potrebe.

CFT PROGRAM OSEBNEGA TRENERSTVA

Nas želiš spoznati? Prijavi se na prvi brezplačni CFT Tester trening: